|
Santoscha i Kicia, jestem od kilku lat uczestnikiem tego forum i bardzo sobie cenie wszystkie porady jakich udzielaja osoby posiadajace duza wiedze np. Zosia B. Kangur, Rakar, Mrakad, Edi i wielu, wielu innych. Pacjenci bardzo powaznie chorzy i ich rodziny maja tutaj mozliwosc upewnic sie ze otrzymali wlasciwe leki, wlasciwe leczenie, jest tutaj mozliwosc zasiegniecia porady o nowych lekach, nowych metodach leczenia, bledach lekarzy itd. Byc moze to forum niektorym uratowalo zycie, lub znacznie polepszylo komfort zycia w ostatnich dniach. Niestety, zauwazylem ze forumowicze uciekaja z tego forum z waszego powodu. Forumowicze pisza o was rozne nieprzyjemne rzeczy np. wsciekla suczka ktora wszedzie, po calym forum biega i obsikuje wszystkie miejsca, natretna mucha od ktorej nie mozna sie opedzic, osoba chora psychicznie wysylajaca ze szpitala psychiatrycznego posty, nawiedzona z Wloclawka, upierdliwa itd. Ja na waszym miejscu na pewno bym wiecej tutaj nie napisal, byloby mi wstyd, glupio. Jestem bardzo ciekawy jak wy odczuwacie te posty, jak wasza psychika znosi to. Ja nie uwazam (tak jak inni forumowicze) ze jestescie psychicznie chore, z silna, chorobliwa potrzeba pisania na sile . Mysle ze jestescie zdrowe psychicznie ale po prostu chcialyscie sie zabawic kosztem forumowiczow, troche ich podraznic, zrobic im na zlosc, pokazac ze potraficie pisac, byc na wierzchu. Dobrze, rozumiem to, ale trzeba brac pod uwage ze na forum pojawiaja sie nowe osoby naprawde potrzebujace porady i ich posty w lawinie waszych postow gina, sa niezauwazalne. My forumowicze mozemy sobie wpisac was do listy "wrog" i tym sposobem wasze posty sa dla nas nieczytelne-ich nie widac. (tak juz zrobili inni) ale nowe osoby potrzebujace pomocy o tym nie wiedza. Wiec moja grzeczna prosba: czy moglybyscie sobie przejsc na PW lub zmienic forum? Wszyscy forumowicze byliby bardzo wdzieczni wam. Pozdrawiam, Jerzy
|